Home Zonnepanelen Aanbieders

Zonnepanelen Aanbieders

Wij hebben de populairste zonnepanelen aanbieders / installateurs voor je op een rijtje gezet. De meeste mensen kiezen uit deze partijen, maar dit is slechts een topje van de ijsberg. In Nederland kennen wij meer dan 1.000 zonnepaneel aanbieders. Het grootste deel bestaat uit lokale installateurs. Lees ook de verschillen tussen lokale en landelijke installateurs. Hieronder vind je de aanbieders die wij op de site gebruiken.

Centraal beheer

Centraal Beheer biedt op dit moment één van de goedkopere zonnepanelen aan. Voor een lage prijs ontvang je een toppakket met een garantie tot wel 25 jaar. Ook wordt de btw-teruggave voor je geregeld. Na het invullen van je postcode krijg je ook direct een prijsindicatie. Zo weet je direct waar je aan toe bent.

Eneco

Energieleverancier Eneco biedt ook zonnepanelen aan die door professionele en ervaren monteurs worden geïnstalleerd. In een gratis adviesgesprek kan jij je wensen doorgeven. Verder is de prijs van Eneco ook gunstig. Ga je voor kwaliteit en betrouwbaarheid? Klik dan snel verder.

Greenchoice

Wil je ook binnen 5 á 7 jaar de investering in zonnepanelen terugverdienen? Kies dan nu voor Greenchoice. Deze groene energieleverancier biedt zonnepanelen van Trina Solar aan tegen een gunstige prijs. Zo kan jij beginnen met het opwekken van je eigen stroom.

Vattenfall

Vatennfal is natuurlijk één van de grootste energieleveranciers in Nederland. Het zit daarom wel goed als je bij hen zonnepanelen afneemt. Zij hebben professionele monteurs voor je klaarstaan, bieden een uitstekende garantie en je bent verzekerd van kwaliteit producten. Vraag een gratis offerte aan en ontdek wat jij gaat betalen.

Feenstra

Feenstra kennen wij natuurlijk als verwarming expert met cv-ketels, ventilaties en airco’s. Je kan echter ook ben hen terecht voor zonnepanelen. Daarbij is het mogelijk te kiezen uit 3 verschillende exemplaren. De zonnepanelen worden binnen 1 dag geïnstalleerd met minimaal 12 jaar garantie.

Coolblue

Als je naar zonnepanelen zoekt, dan denk je niet snel aan Coolblue. Toch bieden zij tegenwoordig zonnepanelen aan. Dat is wel fijn, want bij Coolblue staat de klant natuurlijk centraal. Je kan dan ook verwachten dat de complete installatie van je zonnepanelen soepel verloopt met hoge kwaliteit zonnepanelen. Zo ben je verzekerd van jarenlang plezier. Ook ontvang je tot wel 25 jaar garantie. Doe de check in 1 minuut en ontdek wat de mogelijkheden zijn.

Enie.nl

Enie was voor ons een minder bekende speler, maar zij blijken inmiddels al 8 jaar zonnepanelen te installeren met mee dan 20.000 klanten. Daarom vonden wij dat Enie moest worden opgenomen in onze portfolio. Het fijne van Enie is dat zij al binnen 12 weken zonnepanelen kunnen leveren. Doe een gratis dakscan en ontdek wat er voor jou mogelijk is.

Energiedirect

Energiedirect werkt samen met Volta Solar en Zon7 voor het plaatsen van zonnepanelen. Als je dus in zee gaat met Energiedirect, dan komt één van deze twee partijen langs voor de complete installatie. Dit verklaard misschien ook de iets hogere prijs. Na het achterlaten van je gegevens ontvang je binnen 3 werkdagen een offerte en wordt er binnen 10 werkdagen contact met je opgezocht.

Gaslicht.com

Gaslicht.com kennen wij natuurlijk van de energie aanbiedingen. Zij bieden één van de goedkoopste energiecontract aan (niet altijd). Als het echter om zonnepanelen gaat, dan zijn zij eigenlijk de duurste partij. De prijs ligt zoveel hoger, dat het beter is om een andere installateur te kiezen. Dit neemt niet weg dat zij ook als enige partij maar liefst tot 40 jaar garantie bieden. Ook bieden zij zonnepanelen aan met de hoogste Wattpiek, dus die het meest opleveren.

Pure Energie

Het is mogelijk om via Pure Energie A-kwaliteit zonnepanelen af te nemen met een vermogensgarantie tot wel 25 jaar. Waar wij minder blij van werden is dat zij geen kostenindicatie geven. Je bent verplicht een complete offerte aan te vragen om te zien wat je krijgt voor welke prijs. Dit vinden wij niet bepaald transparant. Dit neemt natuurlijk niet weg dat zij gewoon kwaliteit zonnepanelen leveren.

Essent

Essent staat helemaal onderaan onze lijst met aanbieders. Dat terwijl zij eigenlijk de grootste energieleverancier zijn. De reden is simpel. Ten eerste werken zij samen met 4 verschillende partijen die de installatie verzorgen. Ten tweede krijg je niet van tevoren een prijsindicatie te zien. Dit betekent dat je niet precies weet wie de installatie verzorgd en wat het gaat kosten. Wel kan je zelf je zonnepanelen pakket uitzoeken.