Over ons

Wij van BesteSolar.nl helpen de normale mens met het verlagen van de maandlasten. Wij willen dat iedereen meer geld overhoudt aan het eind van de maand. Om dit te kunnen realiseren vinden wij dat de energie- en gasrekening naar beneden moet. Dit is mogelijk door het inzetten van zonnepanelen. Door zelf je elektra op te wekken verlaag je de kosten bij de energieleverancier en je CO2-footprint. Dit is goed voor het milieu en je portemonnee. 

De eerste stap naar zonnepanelen is natuurlijk informatie inwinnen. Daarom kan je op onze website meerdere artikelen vinden over de voordelen, hoe het werkt en wat de opbrengsten zijn. Doordat je beter geïnformeerd bent kan je een betere beslissing maken waar en door wie jij zonnepanelen laat plaatsen. Wij bieden een aantal mogelijkheden aan via deze website.

Wij plaatsen zelf geen zonnepanelen, maar sturen je door naar verschillende aanbieders. Je kan vervolgens eenvoudig zonnepanelen offertes aanvragen, zonder verdere verplichtingen. De aanbieders genoemd op deze pagina zijn daarom ook betrouwbaar. De optie die je voorgeschoteld krijgt is het kopen van zonnepanelen of huren. 

Naast BesteSolar.nl hebben wij ook nog Bestekrant.nl, Bestetvgids.nl en plaatsen wij bijvoorbeeld ook allerlei aanbiedingen via Aanbieding.nl en gratis producten via Gratis.nl. Wij zijn dus al jaren actief in de voordeelmarkt. BesteSolar.nl is onze laatste aanwinst.